Ny massage ansiktsbehandling i Malmö

ny massage ansiktsbehandling i Malmö

Uppfräschande ansiktsbehandling (45 min) En skonsam rengöring av ansikte massage på ansikte, hals och axlar lindrar spänningar och ger dig en ny energi. Ansikte och hals får förbättrad fasthet och kontur, ny spänst, lyster och maximalt med fukt. Rengöring, peeling, vårdande ampull, antiage massage och en lifting. Välkommen till TITE Professionell Hudvård i Malmö. Dessutom erbjuder vi traditionell svensk kroppsmassage, Hot Stone massage, hårborttagning, färgning .

Ny massage ansiktsbehandling i Malmö -

Massage ökar och förbättrar blodcirkulationen och ger mer flexibilitet i kroppen. Ytterligare en relativt ny behandling som vunnit en hel del mark bland hudexperter är PRP-behandlingen som går ut på att hudterapeuten använder ens blod och för in det via små injektioner i ansikte, hals, dekolletage och hårbotten. Speciella Thalgo ansiktsbehandlingar för olika hudtyper — Hydra Marine Ritual — för dehydrerad hud — Radiance Marine Ritual — för trött hud utan lyster — Cold Marine Ritual — för torr och känslig hud — Rena lady fett Marine Ritual — för kombinerad och fet hud kr. Age Summum Treatment är en vårdande anti-age behandling som omedelbart reducerar synliga tecken på åldrandet i huden. ny massage ansiktsbehandling i Malmö

Ny massage ansiktsbehandling i Malmö -

Det finns möjligheter att skräddarsy en kur av tre eller sex behandlingar så det passar just dina behov. Genosys Microneedling Microneedling är en unik behandling med mikronålar som återuppbygger huden inifrån och ökar kollagen och elastinproduktionen. För bästa resultat rekommenderas en kur på 3 gånger med 1 behandling per vecka. Naturliga cellulosapartiklar i Instagram putsa prostata massage med enzymer tar bort döda hudceller och verkar stiulerande på hudens nybildning. Viktig information gällande avbokning Kom ihåg att en eventuell avbokning ska göras senast 24 timmar innan behandlingen börjar. En fantastisk behandling som passar alla hud typer.

Videos

Massage Malmö Hudinstitutet

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Ny massage ansiktsbehandling i Malmö

Leave a Comment